Vandringspaket vid Kinda kanal

Kom bort från vardagen och upplev lugnet under en höstweekend vid Kinda kanal!

Att vandra längs Kinda kanal är en fantastisk naturupplevelse. Hösten kan vara den härligaste årstiden för vandring och att uppleva naturen. Höstlöven skapar en fantastisk tavla med sina skiftande färger och luften är frisk. Boka in ett färdigt weekendpaket på Vårdnäs Stiftsgård eller Rimforsa Strand. Eller skapa din egen weekend med boende och vandring på någon av alla leder eller naturreservat längs Kinda kanal. 

Rimforsa Strands vandringspaket

Naturen i Kinda lockar till upplevelser. Ha Rimforsa Strand som utgångspunkt och ge dig ut till fots eller med cykel. Vandra/cykla bland sjöar, grottor och djupa skogar. 110 km av Östgötaleden går genom Kinda. Opphemsrundan och Hallstadrundan ligger runt knuten. Gillar du grusvägscykling finns det flera turer att välja mellan, tex Åländern eller Ämmern runt på knappt fyra mil. Oavsett om du vandrar eller cyklar får du med dig ett matpaket att fylla på energin med. Väl tillbaka väntar bastubad, god middag och därefter skön sömn i något av våra vackra rum.

I priset ingår: matpaket och chokladbit, frukt och dryck, 75 min Strandbastubad i egen bastuavdelning (delad relax/bryggdäck), 2-rätters middag med kaffe/te samt logi och frukostbuffé.

Pris: Från 1655 kr/person

Boka paket här

Vårdnäs vandringspaket

Vandra i fantastisk, sjönära natur!

Naturen runt Vårdnäs bjuder på såväl flera naturreservat med orörd urskog, Gustav Vasas eklandskap, spännande, långa spångar i de "östgötska tropikerna", Kinda kanal och flera sjöar för både bad och dricksvatten. Med våra vandringspaket kan du njuta fullt ut och uppleva både stillhet och äventyr!

I paketet ingår: lunchpaket inkl dryck och kaffe/te, 2-rättersmiddag med alkoholfri dryck, frukost dag 2 samt övernattning i del i dubbelrum. 

Pris: från 1125:- /person

Boka paket här

Med reservation för eventuella ändringar.

Sätt ihop ditt eget vandringspaket

Boenden längs Kinda kanal

Det finns många olika typer av övernattningsmöjligheter runt Kinda Kanal. Det som alla har gemensamt är att de omges av vacker natur och möjligheter till fina upplevelser.

Upptäck mer av Kinda kanal

Välkommen till destination Kinda kanal

Du som söker vackra naturupplevelser och lugn och ro, välkommen till Kinda kanal. Kanalen är ett långsmalt område på 80 kilometer med varierad natur och upplevelser och sträcker sig från staden ...

Bild på människor vid Hovetorps slussar längs Kinda kanal i Östergötland

Slussar längs med Kinda kanal

Varje slussport längs med Kinda kanal är unik och värd ett besök. Totalt finns det 15 stycken handdrivna slussar i nio slussområden som du kan besöka, som du dessutom kan nå med kollektivtrafiken. ...


Samarbetspartners

Samarbetspartners