Om Visit Linköping & Co

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer.  Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.  

Vårt mål
Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott.

Vår värdegrund
Vår gemensamma värdegrund är riktmärke för vad som ska prägla Visit Linköping & Co, hur vi ska uppfattas och vara, som bolag, gentemot varandra och i relationen med våra kunder, besökare och samarbetspartners. 

Vi jobbar utifrån värdeorden MOD, GLÄDJE & PROFESSIONALISM dagligen.
Läs mer om vårt värdegrundsarbete här. (pdf, öppnas i nytt fönster)

Våra anläggningar
Inom Visit Linköping & Co har vi två egna arenor – Linköping Konsert & Kongress och Saab Arena.

Konsert & Kongress är en av Sveriges främsta kongress- och konsertanläggningar. En Svanenmärkt anläggning mitt i hjärtat av Linköping, med ett brett och levande utbud av möten, konserter och event. Utifrån gästens önskemål skapar vi unika events för alla – företag, besökare och arrangörer. Läs mer om Linköping Konsert & Kongress här. (webbsida)

Saab Arena är en av Sveriges största evenemangsarenor som under året fylls med mässor, shower och konserter.
Läs mer om
Saab Arena här. (webbsida, öppnas i nytt fönster)

InfoPoints
Det ska vara lätt att hitta information om besöksmål och upplevelser i Linköping. Här på visitlinkoping.se finns information om alla de bästa upplevelserna i Linköping samt information om logi, spännande och roliga aktiviteter, restauranger, museer och mycket mer!

För kartor, andra trycksaker och personlig service är du välkommen att besöka en av Linköping´s alla InfoPoints som du hittar runtom Linköping. En av dessa infopoints är på Visit Linköping & Co´s huvudkontor, närmare bestämt Konsert & Kongress reception. Välkommen hit för att köpa Ticketmaster konsertbiljetter, souvenirer och vykort samt för att få tips på allt som är på gång i Linköping! Sommartid kan ni även få hjälp av Visit Linköpings cyklande turistinformatörer som befinner sig på välbesökta platser i centrala Linköping under sommaren. Läs mer och se vart du hittar din närmsta InfoPoint här!

Kontakta oss

Besöksadress
Konsistoriegatan 7
582 22 Linköping

Öppettider:
Måndag - Tisdag: stängt
Onsdag: 10-14
Torsdag - Söndag: stängt


Telefontider för att komma till vår växel och för biljettärenden:
Mån, tis, tors, fre kl. 10-12


Här hittar du kontaktuppgifter till alla som jobbar på Visit Linköping & Co.