Gå direkt till innehåll Gå direkt till meny Gå direkt till meny

Är det dags att planera en konferens, en större kongress eller en kanske sommarfest som höjer stämningen i hela företaget? Vill du ha hjälp av ett proffsigt och väl sammansvetsat team som hjälper dig att åstadkomma det där lilla extra?

På Visit Linköping & Co finns erfarna projektledare, kunniga tekniker och passionerade kockar, redo att hjälpa dig.

Läs om hur det är att jobba med oss – vi lotsar dig genom processen, steg för steg. Utmana oss gärna!

1. Ett kreativt startmöte sätter ribban

Glöm allt krångel – när du vänder dig till oss på Linköping Konsert & Kongress får du hjälp med allt, från start till mål. Vi vill att du ska ha en så smidig planering som möjligt och därför behöver du endast ha en kontakt genom hela processen. En av våra projektledare blir din personliga kontaktperson och tillsammans planerar ni allt från lokaler och tidsschema till eventuella säkerhetsåtgärder, boende och transporter. Vi börjar med ett uppstartsmöte där du berättar om era önskemål och förutsättningar, och vi kontrar med kreativa förslag och smarta lösningar.

2. Dags att prata mat

Maten är en stor del av konferensupplevelsen, och en kväll med god mat och dryck får hela eventet att lyfta. Så när det är dags att prata mat, då bokar vi in ett samtal med vår välrenommerade köksmästare Anders Gustafsson där ni planerar frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag. Kanske har du något särskilt tema för konferensen som du vill hämta upp i menyn? Projektledaren bokar in ett samtal med vår välrenommerade köksmästare Anders Gustafsson där ni planerar frukost, lunch, eftermiddagsfika och middag.

Vill du få ut det allra bästa av säsongens råvaror ska du inte bestämma någon meny alls utan vänta tills det bara är några veckor kvar. Det ger oss möjlighet att välja de råvaror som finns tillgängliga just då: vårens första rabarber, krispig kalettkål eller kanske ångad, vit sparris? Råvaror vi kan åstadkomma underverk med.

3. Höj stämningen med teknikens hjälp

Hur många mikrofoner behövs? Hur ska scenbilden planeras? Vill ni lyfta fram företagets färger i belysningen och ska vi lägga till ett par extra skärmar för att projicera närbilder av de som talar? När du träffar våra tekniker går ni igenom alla detaljer – de vet både hur man undviker fallgropar och adderar extra upplevelser för besökarna.

Under pausgympan kan vi höja stämningen med blinkande lampor och efter middagen kanske det passar att förvandla foajén till en lyxigt glittrande cocktailmiljö med sammetstyg och mjuk belysning. Eller något helt annat – det är dina önskemål som styr. Kom gärna med egna tankar och förslag, vi älskar utmaningar och nya idéer!

4. Upplevelser man minns

Överraskande upplevelser, kul underhållning och aktiviteter som skapar teamkänsla och stärker banden mellan deltagarna. Planeringen av det som händer ”utanför” själva konferensprogrammet är minst lika viktigt som själva mötet i sig. Våra projektledare lyssnar på dina visioner och gör allt de kan för att förverkliga dem. Och vill du ha hjälp med nya, spännande uppslag har du verkligen kommit rätt.

Vi har massor av idéer och vårt kontaktnät är enormt. Löper konferensen över flera dagar föreslår vi gärna att åtminstone en middag planeras utanför våra lokaler – varför inte på Linköpings flygvapenmuseum där vi kan duka upp långbord mellan militärplanen i hangaren?

5. Total trygghet, minut för minut

Allt kan planeras i detalj, men när det verkligen gäller kan alltid något gå snett eller förutsättningarna förändras. Om det trådlösa ljudet plötsligt slutar att fungera, om en mick behöver nya batterier eller om det visar sig att ni behöver tre timmar till och en extra nattfika för att komma fram till ett beslut – då finns vi där. Redo att hitta en lösning.

Vi dokumenterar gärna ert möte med både film och stillbilder, och har ni deltagare som vill koppla upp sig från annan ort kan vi erbjuda den senaste tekniken i vår välutrustade streamingstudio. Efter avslutad konferens har vi alltid ett gemensamt uppföljningsmöte där vi tillsammans utvärderar vad som gick bra och vad som kunde blivit ännu lite bättre.

Eftersom vi förfogar över både Linköping Konsert & Kongress och Saab Arena, så har vi lokaler som passar perfekt för allt från de mindre mötena till de större kongresserna och mässorna. Bara Crusellhallen på Konsert & Kongress rymmer hela 1 200 personer, varför inte passa på att slå på stort? Oavsett hur få eller många ni är, gör vi alltid vårt yttersta för att ni ska bli riktigt, riktigt nöjda!

Boka ett förutsättningslöst möte nu!

Skapa en framgångsrik konferens, företagsevent eller mässa tillsammans med oss.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

Detta fält är obligatoriskt och du måste fylla i det.

För att vi ska kunna behandla din mötesförfrågan behöver du godkänna vår integritetspolicy.

Fyll i

Upptäck mer vad vi gör!