Välkommen till Visit Linköping & Co

Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer. Vill du genomföra ett evenemang, anordna en kongress, hitta rätt idrottsarena för ett mästerskap eller affärsutveckla din verksamhet inom besöksnäringen i Linköping – vi är din oberoende samarbetspartner, bollplank, samarrangör eller självklara kontaktväg till näringsliv och kommun.

Våra anläggningar
Inom Visit Linköping & Co har vi två egna arenor – Linköping Konsert & Kongress och Saab Arena men arbetar med hela staden som arena, oavsett var du vill förlägga ett evenemang eller möte.

Linköping är alltid tillgängligt, välkomnande och nära som arrangörsstad. 

Arrangera möte

Välkommen till Mötesstaden Linköping

Linköping – en välkomnande mötesstad som i decennier formats av flyg-, IT- och miljöhögteknologi. Med sitt universitet, universitetssjukhus, Mjärdevi Science Park, SAAB och blomstrande handel andas Linköping innovationskraft. Något som under många år byggt upp en nära samverkan mellan studentliv, stadsliv och näringsliv och skapat en stark och växande mötesstad.

Arrangera evenemang

Välkommen till Evenemangsstaden Linköping

Evenemang handlar så mycket om en känsla och en egen upplevelse att det är svårt att beskriva med ord. Vi kan erbjuda dig som arrangör ett Linköping med mångårig eventerfarenhet, stort publikunderlag, en flexibel arenakapacitet och grym tillgänglighet. Men det lilla extra som vi kan erbjuda kan inte beskrivas i ord, det måste upplevas.

Om Linköping

Linköping där ideér blir verklighet!

Själva charmen sitter i storleken. Stor nog att ha det mesta, liten nog att ha allt nära. Linköping är helt enkelt en liten storstad med en event- och möteserfarenhet likt en huvudstad. Välkommen hit för ditt nästa event och möte!
 

Om Visit Linköping & Co

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag. Vi marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer.  Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare.  

Vårt mål
Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott.

Press

Välkommen till vårt Pressrum

Här hittar ni våra pressmeddelanden, pressbilder, filmer, nyhetsarkiv m m.

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss gärna så hjälper vi dig! Tryck på pilen här intill till höger för att komma till vårt arkiv.

Presskontakter
Johan Rustan, VD
013-190 00 40
johan.rustan@visitlinkoping.se

Charlotte Magnusson, Marknads- och Kommunikationschef
013-190 00 42
charlotte.magnusson@visitlinkoping.se


Pressbilder
Sandra Strand, Kommunikatör
013-190 00 75
sandra.strand@visitlinkoping.se


Om oss

Visit Linköping & Co är Linköpings besöksnäringsbolag som marknadsför och utvecklar Linköping som en av Sveriges ledande besöks-, evenemangs-, och mötesdestinationer.  Tillsammans med kommun och näringsliv jobbar vi med att öka tillväxten i besöksnäringen i Linköping och skapa en attraktiv destination för både Linköpingsbor och besökare. 

Vårt mål

Vi har ett tydligt mål att år 2030 vara en av Sveriges tre främsta eventstäder inom Linköpings profilområden - Kunskap & innovation, Kultur & hälsa, Nöje samt Idrott.

Våra anläggningar

Inom Visit Linköping & Co har vi två egna arenor – Linköping Konsert & Kongress och Saab Arena. Läs mer om Linköping Konsert & Kongress, läs mer om Saab Arena.
Visit Linköping Tourist Center och turistserviceplatser
 


 

Hållbarhet

Ett koldioxidneutralt Linköping år 2025. 
Linköpings kommuns målsättning för att nå ett mer hållbart samhälle för dagens och framtidens Linköpingsbor är ambitiöst men vi tror helt klart att vi gemensamt kan uppnå det. Det handlar bara om att alla drar sitt strå till stacken. Det tänker vi göra på de sätt vi kan. En hållbar stad där hållbara möten och event äger rum är något vi strävar efter i vårt arbete.

Vårt hållbarhetsarbete


Vi hade ett fantastiskt 2016 tillsammans med er Linköping! Tack för att ni är med och gör vår stad till en så otroligt härlig, spännande och glädjefylld plats att vara i.